Nyheter

Här hittar du samtliga nyheter -  nyheter om bolaget och våra projekt, driftinformation, lediga jobb och information om upphandlingar. 

Fastighetsförvaltare Fabs AB LIA-period Newtons yrkeshögskola

Samuel – en framtida fastighetsförvaltare

Under hösten har Samuel Källström, som studerar till fastighetsförvaltare, utfört sin LIA-period hos oss på Fabs. Fastighetsbranschen är ett kraftigt växande yrkesområde och vi tycker det är viktigt att ge människor en inblick i yrket och engagerar oss för att fler utbildar sig inom vår verksamhetsområde. 

Ombyggnation av Alf Petterssons ABs lokaler

Byggstart för Alf Pettersson AB

Nu startar om- och tillbyggnationen av Alf Pettersons ABs lokaler och i december ska ett större entresolplan med nya personalutrymmen vara klart.  

Herrgårdens förskola på Stockslycke

Markarbeten för nya förskolan

Nu är markarbetet igång inför byggnation av den nya förskolan på Stockslycke, och först ut är markarbet för den nya lekgården på baksidan. 

Alingsås rosa rådhus målas om i sommar

Ommålning av Alingsås rådhus

Alingsås rådhus har en av Sveriges äldsta träpaneler med stora delar i original från 1769 och förklarades som byggnadsminne år 1983. Under ommålningen har tidstypiska metoder använts för att bevara byggnaden så genuin som möjligt.  

Förskolan Tegelslagaren, Alingsås

Ombyggnationer på Trollebo

I juni startade renovering och ombyggnation av avdelning Trollebo, på förskolan Tegelslagaren, för att skapa en bättre planlösning och en behagligare innemiljö. 

Barnpool i Nolhaga Parkbad

Nolhaga Parkbad - 2018

Läs mer om vad Nolhaga Parkbad kommer att erbjuda för upplevelser. Det är något att se fram emot.